Logo
Menudeler Velkommen Menudeler Værdier & Pædagogik Menudeler Hvorfor & Hvordan Menudeler Udflytning Menudeler Historie Menudeler Kontakt Menudeler
5x5
5x5 Værdier Deler Pædagogik
5x5
Deler
Left_top Top Right_top
Left_fade
Deler KontaktStiplede_linjer Deler


Vi tager udgangspunkt i det enkelte barns situation og behov.

Barnet ser familien, mor og far, som dem, der skulle skabe tryghed og rammerne for en god opvækst. Derfor retter vi ofte fokus på barnets familie, hvor vi søger at hjælpe barnet til  at forstå sin egen situation. Selvindsigten kan bruges til at mindske den følelsesmæssige frustration og istedet kan energien rettes mod bla. udvikling af sociale kontakter, forbedring af skolesituationen, større tryghed – at skabe et bedre liv.

Vi søger derfor at skabe nogle trygge rammer, der kan minde om dem, man møder i et almindeligt hjem. Barnet går typisk i skole i lokalområdet eller bliver gående i den skole de gik i ved indskrivningen på børnehjemmet.

Stue

Vi søger at lære børnene ansvarlighed og loyalitet ved at fortælle dem om vigtigheden af at overholde aftaler  - både i forhold til andre mennesker og også i forhold til skole, fritidsinteresser og eventuelt arbejde.


5x5

I al vores omgang med børnene lægger vi stor vægt på omsorg. For os omfatter omsorg hele barnet.
Det er således både den personlige pleje og samtidig en interesse  for barnets liv og velbefindende. Vi skal hjælpe børnene og de unge med at få fat i egne ressourcer.

Køkken

Vores opgave er at håndtere hele den vifte af problemstillinger, der omgiver det enkelte barn. Det er kontaktpædagogen, der har størst kontakt til barnet og er den, der træffer de fleste aftaler omkring barnet.
Som støtte til dette arbejde drøftes hvert barn med faste intervaller på vores fællesmøde, således at flere medarbejdere har mulighed for at komme med input og løsninger til problemstillinger.


 
Stiplede linjer

Peter Rørdamsvej 15 2400 København NV Tlf.: 35 81 73 87 ingrid.jensen@sof.kk.dk

Right_fade
Left_side Right_side
Left_buttom Buttom Right_buttom